Zamieszczone przez luckyluc
O2 FL 1.4 tsi - terkotanie dochodzące z tylnej części auta
Zwiń
X
-
Re: O2 FL 1.4 tsi - terkotanie dochodzące z tylnej części
U mnie też coś sobie terkocze - ale mam wrażenie że jak była bardziej nowa to było głośniej
(chyba że to kwestia pory roku)....
Może trzeba zgłosić do UOKiK... niech się SAP oficjalnie wypowie. Z tego co czytam problem jest dość częsty.
Komentarz
-
-
U mnie ASO stwierdziło, że faktycznie też coś terkocze i ża musza napisać do SAP. PO tygodniu zadzowniłem i Pan z ASO powiedział, że niestety ale musza mnie poprosic raz jeszcze do serwisu i muszę zostawić auto na 5 godzin ponieważ sa procedury sprawdzania takich rzeczy. Ma się spotkać mechanik elektryk i jakis tam jeszcze spec ! i stwierdzą. Mają mierzyć, słuchać itp. Jestem tak wkurw... na nich że szok... i nie dowiedizałem się czy to SAP sobie życzy czy oni sobie to wymyślili, W poniedzialem dzownie do SAP i jade w wtorek do ASO na konsylium.
Obiektywnie na sprawę patrząc to jak jest cieplej to jest ciszej.
ALE DO CHOLERY TO ONI BIORA MNIE ZA GŁUPKA I PRZECIĄGAJĄ AŻ SIĘ OCIEPLI I WTEDY POWIEDZĄ ŻE MI SIĘ ZDAWAŁO ???
DO TEGO NIC MI NIKT NIE CHCE DAĆ NA PIŚMIE ! we wtorek koniecznie będę tego wymagał bo zrobie REJTANA pod salonem.
Jestem za UOKiK. Spiszmy kto ma ten sam problem i wystąpmy razem.Pozdrawiam
Piotr
Komentarz
-
-
Jestem za UOKiK. Spiszmy kto ma ten sam problem i wystąpmy razem.
Zamieszczone przez arekbanKoledzy czy hałąsująca pompa paliwa i problem terkotania na wolnych obrotach to ten sam problem ?
Forum VW opisuje to - jest nawet filmik
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?t=298234
[ Dodano: Sob 27 Lut, 10 16:45 ]
Zamieszczone przez radik79mam prośbę możecie podać mi numer tej pompy?Sprzedam oryginalny zestaw z Skoda Octavia II: Ramka montażowa, kostka ISO, separator - POLECAM
Komentarz
-
-
Byłem w serwisie. Jest ciepło pompa tylko lekko buczy porobili pomiary i stwierdzili, że jest spokoj. Nie ma mrozów i nie ma problemu - tak sadze i nie mam słów...jak tu komuś coś teraz udowodnic ? mam tylko jakies nagrania na komorce i każdy mi udowadnia że mam złudzenie.
Czekam na mroz może to coś się pojawi i powalcze...a pozniej bedzie po gwarancji i SKODA bedzie miala problem z głowy...Jestem "podłamany" stanem rzeczy i szczerze mówiąc nie mam siły i tą markę też ma w dupie. To tyle...pozdrawiamPozdrawiam
Piotr
Komentarz
-
-
Zaobserwowałem, że na wolnych obrotach: raz że to coś terkocze, a na dodatek momentami jest takie "bzzz bzzz" - dźwięk podobny do iskrzenia na przewodach elektrycznych.
Powiem tak wybierałem się do ASO, ale kurde nie zawsze jest to terkotanie i chcę wyczekać na moment kiedy będzie się to powtarzało bez przerwy.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez loydTo teraz (jak będzie ciepło) Wam w ASO powiedzą, że przecież nic nie słychać :Pw moim przed ostatnim poście - nic nie słyszą i nic nie widzą, W ASO już to słyszeli ale po tygodniu zazyczyli sobie aby przyjechac na pomiary ponownie bo niby taka procedura i wtedy juz było ciepło i cisza ... i nie uznali reklamacji.
Pozdrawiam
Piotr
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Piotr AMPZamieszczone przez loydTo teraz (jak będzie ciepło) Wam w ASO powiedzą, że przecież nic nie słychać :Pw moim przed ostatnim poście - nic nie słyszą i nic nie widzą, W ASO już to słyszeli ale po tygodniu zazyczyli sobie aby przyjechac na pomiary ponownie bo niby taka procedura i wtedy juz było ciepło i cisza ... i nie uznali reklamacji.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez loydZamieszczone przez Piotr AMPZamieszczone przez loydTo teraz (jak będzie ciepło) Wam w ASO powiedzą, że przecież nic nie słychać :Pw moim przed ostatnim poście - nic nie słyszą i nic nie widzą, W ASO już to słyszeli ale po tygodniu zazyczyli sobie aby przyjechac na pomiary ponownie bo niby taka procedura i wtedy juz było ciepło i cisza ... i nie uznali reklamacji.
Pozdrawiam
Piotr
Komentarz
-
Komentarz